Tuesday, 10 April 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera and welcome......


ANDA NAMPAK TAJUK AYAT DI ATAS??
BUNYI MACAM BOLEH DAPAT KE..


RATA-rata yang ada dalam hati blogger baru:
>>blog saya dapat pelawat 5 - 10 orang je dalam seminggu!!
>>nak dapatkan traffik percuma ke blog tapi kena bayar pulak dah..adoii!! 
>>saya nak jadi famous dengan buat blog je!!
>>nak dapat duit dari blog..
>>nak sebarkan dakwah,ilmu atau perkongsian..
>>nak promote produk sendiri..

jadi disini Segmen 100 - 500 pelawat ke blog anda memberikan
satu cara untuk anda..


emm..secara logiknya,jika anda seorang blogger yang baru..maka untuk menghasilkan pelawat yang banyak ke blog anda ADALAH SANGAT-SANGAT sukar..

jadi disini Segmen 100 - 500 pelawat ke blog anda telah menghasilkan satu idea dimana
Segmen 100 - 500 pelawat ke blog anda ingin menjadikan blog ini sebagai medium atau perantara
antara para blogger sekalian untuk sama-sama melawat dari satu blog ke satu blog dalam satu-satu masa yang sama..


SAYA berminat nak join blog ni,tapi macam mana caranya :

ikut je langkah-langkah dibawah:

1)tulis perkataan "saya berminat" dan letakkan link blog anda di ruangan komen dibawah..
   KLIK SINI JIKA BERMINAT..

2)lihat,ada tak blog anda disenaraikan disini..jika ada..BAGUS LAH..tunggu masa untuk dapat 
   pelawat yang ramai je lagi.. KAMI AKAN UPDATE LINK BLOG ANDA SECEPAT YG BOLEH.

3)setiap hari,pihak kami akan postkan satu link ke blog anda berdasarkan turutan disini.

4)setiap mereka yang join wajib mengklik link yang baru sahaja kami post kan..agar sama-sama 
  dapat pelawat yang banyak dalam sehari..cuma tunggu masa giliran anda tiba sahaja..  

5)setelah klik di link yang baru sahaja kami postkan,sila bagi komen diruangan komen blog ini  
   dengan  perkataan :
  "tolong-menolong amalan yang mulia,saya dah klik yee link kat post ni..NANTI JGN 
  LUPA KLIK BLOG SAYA PLAK YA di blog http://segmen-100-500-pelawat.blogspot.com.." 

6) anda juga perlu bagi komen di blog yang anda lawati dgn
   perkataan yang sama..oke??nanti baru empunya blog 
   perasan yg anda telah melawati blognya.. 

  "tolong-menolong amalan yang mulia,saya dah klik yee link kat post ni..NANTI JGN 
  LUPA KLIK BLOG SAYA PLAK YA di blog http://segmen-100-500-pelawat.blogspot.com.."

7)pastikan anda mempunyai ruangan untuk komen di blog anda sebelum join ya..tq!!kalau
   XDE,anda wajib buat tau..baru boleh join sama2..

8)segmen ini akan bermula apabila bilangan ahli yang join telah mencukupi sekurang-kurangnya
   100 ahli ya..then baru kita mulakan operasi bersama2..tq!!

9)jika anda adalah senarai peserta yang ke 31 - 100 dan keatas, ANDA WAJIB klik butang "LIKE"
   dibawah selepas mengisikan nama blog anda di ruangan komen di blog ini..kemudian baru
   kami masukkan nama blog anda di senarai mereka yang join...TQ!!

selamat mencuba dan marilah kita bekerjasama..
V
V
V
Twitter

81 comments:

  1. saya berminat http://noveltulisanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. saya berminat http://www.infobiz2u.net

    ReplyDelete
  3. Saya berminat http://maperowsb.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. SAYA berminat http://deliciousrottenapple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya berminat
    http://najwaayunirosle98.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. sy berminat http://misszatydarikacamata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. join :)
    http://lifedearstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. saya berminat sekali :) --> http://nizam-darwis95.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. berminat
    http://belogcikmira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum :)

    Saya berminat .

    http://ceritachentakita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. saya berminat
    http://gosipgempak.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya berminat
      http://farredproperty.blogspot.com/

      Delete
    2. tq..sy dh letak link awk.

      Delete
  12. saya berminat
    http://nurila-aira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. saya berminat
    http://adibahnabilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Sangat berminat
    http://aiemhebatz.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. saya berminat
    http://aienleo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. saya berminat
    http://alyntecknoestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf..tak jumpa ruangan komen di blog saudari..cuba bagi link blog disini..komen dari blog merupakan syarat wajib..sila rujuk diatas..

      so,segmen tak boleh nak add saudari lagi..harap maklum.

      Delete
  17. saya berminat
    http://www.alamirie.com/2012/04/ayahanda-bonda.html

    ReplyDelete
  18. saya berminat
    http://akuainsyamira.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. sangat berminat! http://akuprincesscomot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. sgt berminat
    http://adilahsyazwaniabdrazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. saye berminat

    http://raihahrashid.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf..ruangan komen di blog raihah tiada..sila rujuk syarat no. 7 diatas..

      jika tidak,kami tidak akan update link blog raihah..

      kerjasama amat lah dihargai..terima kasih..

      Delete
  22. saya berminat

    http://amalfc1303.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. saye berminat
    http://akusisunnygurlz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf..sila buat ruangan komen macam pihak kami buat ye.senang nak lihat kelak..

      Delete
  24. saya berminat
    http://4w3som3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. saya berminat
    http://asmashairah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. saya berminat

    dan amat berminat
    http://azeanthy.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. saya berminat

    http://arasy-hasan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Saya berminat & suka kawan baru ^_^

    www.azmiraazmira.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..sy dh letak link awk.

      Delete
    2. boleh terangkan semula xape patut sy buat lepas nie
      bile sy bce kat ats tuh . xfhm la . tq

      Delete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Saya berminat

    http://atinpinky.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf..ruangan komen di blog ATIN tiada..sila rujuk syarat no. 7 diatas..

      jika tidak,kami tidak akan update link blog raihah..

      kerjasama amat lah dihargai..terima kasih..

      Delete
  31. saya berminat

    http://aizeepesona.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. saya berminat

    http://atiekamaruzaman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. here you go :) http://ch000tz.blogspot.com

    P/s: follow you here tooo xoxo

    ReplyDelete
  34. saya berminat

    http://safifndesign.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. saya berminat
    http://ainaimanina.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. saya berminat
    http://anisfarhoney.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. saya berminat

    http://atieyariesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. saya berminat :)

    http://babyemoredzuan.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. SAYA BERMINAT
    http://loverssweetly.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. saya berminat
    http//zai=atap rembia cottage.blogsport.com

    ReplyDelete

Senarai rakan blogger yang disayangi..

jumlah pelawat ke blog ini!!

counter for tumblr